Užmačiau viename forume ir negalėjau nepabandyti,tokius dalykėlius labai mėgstu , ypač savaitgaliais :) žiūrint mėgstamą filmą ar šiaip būnant su šeima :) dar padariau padažą tai išviso labai skanu buvo .
Reikia:
'Pik Nik" sūrio lazdelių
džiuvesėlių
kiaušinio
aliejaus virimui
Padažui:
majonezo ir pomidorų padažo lygiomis dalimis, česnako pagal skonį, baziliko
Eiga:
Lazdeles pasismulkiname norimo ilgio (pjoviau pusiau) . Merkiame į kiaušinio plakinį, į džiuvėsius ir vėl kartojame, tada dedame į įkaitintus riebalus, ir vartome išlisai ,maišome . Skrudiname kol pagelsta ,labai ilgai negalima ne jos įtrūksta ir bėga sūris į puodą. Na reikia kruopštumo ir kantrybės su jomis, nes praktiškai teko virti po viena :)))) bet vargti verta nes labai labai skanu :) super užkandis švečiams. Skanaus ...
Klaipėdos simbolis – sūrio piršteliai, jei kada viešėtum Uostamiestyje, siūlau aplankyti Menininkus ir paragauti, šio miesto patiekalo. :)
AtsakytiPanaikintiNa į Klaipėdą tikrai atvyksiu ir būtinai prisiminsiu Jūsų žodžius :) ačiū .
AtsakytiPanaikintiKaip pasakiškai atrodo! Bandžiau ir aš kažką regzti, bet maniškės vos įmetus ištižo, prisigėrė riebalų, o kiaušinis visai atsiskyrė.. :( Bet kitą kart mėginsiu dar kartą ;)
AtsakytiPanaikintilabai skanu su alum, bet riebu, daug nesuvalgysi :))) niam niam
AtsakytiPanaikintiMan ir visko buvo su jomis, nelabai supratau kodėl kartais jos išyra , viena gerai kepa , kita jau skleidžiasi ... skabnu bet tik paskanauti nes iš tikro gryna ir rieboka , sūris , džiuvėsiuose ir aliejuje virta :)
AtsakytiPanaikinti