2009 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

Kiaulienos maltiniai,idaryti daržovėmis ir riešutais


Reikės:

500gr faršo kiaulienos
1 kiaušinis
prieskonių kaiulienai,druskos,pipirų
manų kruopų puse stiklinės
graikiškų riešutų smulkintų
50gr sviesto
morkos
svogūno
rūkytų slyvų
saliero
sūrio
majonezo

Eiga:

Farša pasiruošiam su kiaušiniu ,prieskoniais ,manais ,gerai suminkome ir leidžiame pasistovėti koki 30 minučių .
Idara ruošiam taip : susmulkinti morka per tarkytę labai ,labai smulkiais šiaudeliais kaip siuliukais,saliera ir ,svogūna sukapotui iki trupinėliu mažyčiu smulkumo ,riešutus susmulkinti ,slyvas ir ,viska kepinti ant sviesto - išskyrus slyvas ir riešutus juos dėti i pakepintas daržoves vėliau .Daryt kotletukus su idaru viduje,dėti i skarda išklota kepinių popieriumi ,jokiu riebatu nereikia pilti,kepti apie 20-minučiu po folija ,galima ir bulves kartu kepti ,ir daržoves,kaip jau kas mėgstate,po 20 minučiu nuimti folija,koteletus aptepti majonezu uždėti sūrio riekute ir 5 m inutes pakepti.Išėmus pabarstyti prieskoniais .Tiekti su bulvkų lazdelėm ar kroketais,o gal net ryžiais darovėmis ar salotomis .Skanaus ...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą