2009 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Naminė savaitgalio pica


Reikės:

mielinės tešlos pagrindas:
200 ml pieno
2. a.š. cukraus
1 a.š. sausų mielių (bet geriau ne sausos ,aš visad dedu jas ,geriau kyla)
50 g sviesto
1 a.š. druskos
apie 2 stiklinės miltų (apie 400 ml) miltų

viršus:
200gr kumpio lieso
300gr sūrio mėgstamo
majonezo
paprikos
pomidorų
svogūnų
pievagrybių

Eiga:

Pieną sumaišytą su cukrumi pašildau iki +37 C (nedaugiau +40 C), beriu mieles, išmaišau, palieku pastovėti apie 15 min, kad mielės pradėtų "burbuliuoti", suberiu puse miltų, išmaišau, įpilu ištirpšintą ir atvėsintą sviestą, įberiu druską, išmaišau, beriu miltus ir minkau tešlą.
Užminkytą tešlą apie valandą kildinti truputi pašildytoje orkaitėje (nekarštoje!). Arba pašidyti i puoda vandens ,bet nedaug šiek tiek,ir kildinti uždengus linine skepeta
Kaip iškyla,tada iškočioti paduka,ir dėti ka mėgstate , aš dėjau kumpelio lieso,paprikos,svogūnų žiedų,pomidorų , sūrio,majonezo , pievagrybių kepintų ,na tiesiog dėkite tai ka mėgstate , man dar labai patinka su žirneliais :)
Skanaus ...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą