2009 m. birželio 23 d., antradienis

Upėtakio kepsneliai



Reikės:

1 didelio upėtakio
200gr pievagrybių
3 skiltelių česnako
2 kiaušinių
0,5 st.džiuvėsių
citrininių žuvies prieskonių,pipirų,druskos
česnakonių prieskonių
3 v.š. majonezo
300gr lydito sūrio
2 pomidorų
2 mėlynų svogūnų
4 bulvių
2 morkų
bulvių prieskonių

Eiga:

Upėtakį pasiruoštis ,aš vieną file puselę pjoviau į 3 gabalėlius .Apiberti prieskoniais ,česnakų (kapotu) uždėti majonezo ir laikyti per naktį sandariame indelyje.
Upėtakio gabalėlius pamirkome i kiaušinio plakinį ir pavoliojame i džiuvesėlius,kepame ikaitintuose riebaluose kol abi pusės pagels iki gražaus auksto atspalvio.Dedame gabalėlius i skardą,ant jų dedame sukepintus pievagrybius,mėlyna svogūną pusžiedžiais,majonezo,tarkuoto sūrio,pomidorų riekeles ir dar šiek tiek sūrio,tada šauname i orkaitę ir 10 minutėlių pakepame.
Apvirtas bulves ir morkytės dėti i skardą ant sviestinio popieriaus ir kepti kol apskrus,apie 30 minučių (bulves pjausčiau žiedais storokais ir morkas taip pat,tada sūdytame vandenuke viriau 15 minučių.)Pačioje pabaigome viska pabarstyti prieskoniukais ir dar paskrudinti .
Labai,labai skanu :)




Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą