2009 m. rugpjūčio 12 d., trečiadienis

Upėtakis su špinatiniu citrinų padažadu



Reikės:

1 upėtakio
6 bulvių
2 morkyčių
1 mažo kalafijoro
bulvių prieskonių
marinavimui
majonezo
garstyčių
kaparėlių
žuvies prieskonių
čili
pipirų
druskos
česnakų
padažas
špinatų pundelis
puse citrinos
krapų šiek tiek
2 sk. česnako
druskos,pipirų
sviestuko,grietinės

Eiga:

Upėtali nuplauti,išimti kaulą,supjaustyti gabalėliais,suprieskoniuoti ir užmarinuoti su majonezu ir garstyčiomis,parai.
Dedame i skardą žuvį,aplink bulves pjautas pusiau,morkas juostelėmis,kalafijorą kuodeliais,viska apiberiame prieskoniukas ( žuvies nebebarstyti - tik daržoves) .Kepame uždengę su folija ,apie 35 minutes,ir atidengę apskrudiname .
Padažiuka ruošti galime kol kepa žuvytė .Špinatus sukapoti labai smulkiai ,kepinti juos svieste suberiame kapota česnaką ir prieskonius,tada grietinę,krapus,ir kaitiname ,galų gale citrinos sultis ir užverdame.
Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą