2010 m. balandžio 7 d., trečiadienis

Tortilijos

Labai senai svajoju apie lavašą,su daug padažiuko,skania mėsyte,bet vis pagalvoju ,ech nereikia ... Kol vieną dieną nesugalvojau kodėl pačiai nepagaminus to gerio ? kam pirkti jei galima iškepti :) ir nesigailiu pabandžiusi ,gavosi labai skaniai ,juodas apsivalgymas :)

Reikia :


8 tortilijų
600gr vištienos faršo
puse pekino kopūsto
puse ilgo agurko
2 pomidorų
100gr sūrio lydito

Padažui:

4 v.š.majonezo
4 v.š.natūralaus jogurto,ar liesos grietinės
3 v.š.kečupo
4 sk.česnako,baziliko daug :)

Eiga:

Pasikepiname faršą ,be aliejaus.Atsiranda sulčių ir niekas nesvyla,gerai iškepa,baigiant kepti dėkite prieskonių kokius mėgstate,aš dedu Santa Maria : raudonas saldžias paprikas,čili,ir vištienos prieskonius. Kol mėsa kepa ,pasidarome padažą ,imam lygiom dalim jogurtą ir majonezą,tada pagal skonį kečupo,česnako,baziliko.

Pradedame atsakingą darbą su tortilijomis :) rodau kaip viską sudėjau, geriau viską dėti į viduriuką ,o tada imti už šonų ir persmeigti 2 smeigtukais :)
 

Tepame 1v.š. padažo ,dedame smulkintą pekiną,tarkuotą agurgą ir kūbeliais smukinto pomidoro,tada mėsytė,šiek tiek padažiuko,ir sūrio pabarstome nedaug.Imame medinius smeigtukus ir susmeigiame kad neišsiskėstų viskas,dedame į orkaitę ir kepame 20 minučių ,200c.Iškepus padažo galim dar užsdėti,jei reikia. Skanaus :)
 

2 komentarai:

  1. labai labai skaniai atrodo :) skonis, speju, irgi dieviskas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai,labai skanu ir yra :) pasidarius namie nebesinori bėgti į kebabines ir ten pirkti kažką , kartais pasilepinti galima ir namie ,bandžiau ir su dideliais lavašais ,gavosi dar skaniau :) susukau į folija ir kepiau orkaitėje apie 10-15 minučių tai super :)

    AtsakytiPanaikinti