2010 m. birželio 20 d., sekmadienis

Krevtės kvepiančios česnaku


Skanavo net mano mažylis,vadnasi buvo tikrai skanu :) Tai labai greit paruošiamas užkandis ,dėlto man ir patiko :))) nereikia ilgai stovėti prie puodų ,jei užsuka netikėti svečiai,o toks derinkas pre vyno labai tinka :) ir svečiai liks patekinti ir šeimininkė neapsivers rūpesčiais dėl vaišių ..

Reikia 500gr krevečių ,kokias mėgstate,gali būti tigrinės,ar paprasos su galvutėmis kaip manosios :) 2-3s. česnako ,alyvuogų aliejaus ,svogūno laiškų,druskos. Krevetes 5 min. pavirti,nukošti ir pakepinti su aliejumi,sukapoti česnaką ir pakepinti su juo dar pora minučių ,baigiant kepti suberti smulkintų svogūno laiškų. Jei norite sumaunate ant iešmelių .Skanaus ....


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą