2010 m. lapkričio 1 d., pirmadienis

Menkių kepenėlių užkandis

Labai,labai mėgstu menkių kepenėles, atsimenu mama pirkdavo jas žalias ir pati gamindavo , daug svogūno ,ir kaitindavo puode, skonis nerealus,tirpsta burnoje.Parduotuvėje pamačius šio gėrio negalėjau nepirkti :)
Reikia:
1 indelis menkių kepenėlių 
3 virti kiaušiniai
1 didelė galva svogūno (mėlyno)
1 mažas indelis konservuotų kukurūzų
1 didelis obuolys
majonezas,druska
Dar galima dėti razinų , aš į atskirus dubenėlius pasidariau ir su razinomis ir be ,tai ir taip ir taip  buvo skanu :)
Kiaušinį sukapoti, kepenėles susmulkinti, svogūną taip pat sukapoti ,obuoliuką nulupti ir supjaustyti kūbeliais,sudėti kukurūzus ,majonezą,druską ir išmaišyti , labai ,labai skanu :) Skanaus .

2 komentarai:

  1. Paaiskink neismananciai, kodel siam receptuke labiau tinka melynasis svogunas? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tinka bet koks svogūnas :) dėjau mėlynąjį nes jis švenlnesnis ir saldesnis toks ,taigi jis čia labiau ir tinka :) nebent mėgstate aštriau tai galite dėti auksinius ar baltus svogūnus.

    AtsakytiPanaikinti