2012 m. kovo 25 d., sekmadienis

Brownis su varškės kepure

Pasakiškai skanus , labai kaloringas kepinukas, bet prie kavos idealiai tiks. Siūlau nekepti didelėmis porcijomis nes tikrai sotus labai , iš šitos normos keptas pyragas buvo valgomas kone savaitę :)) tad siūlyčiau bandyti iš puse normytės, nebent jūs smaližiai ir didelė šeima tada kepkite iš visos normytės , gaunasi apie 600g. svorio kažkur .Šaltinis ČIA aš kepiau šiek tiek kitaip nei čia rašoma :) bet kitą kartą bandysiu būtent taip kaip ten rašo .



Reikia:
115 g sviesto
100 g cukraus
80 g cukraus pudros
250 g varškės sūrelio (Philadelphia)
120 g miltų
1 a. š. vanilinio cukraus
45 g kakavos
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos

Eiga:
Varškės sūrelį ištrinti su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi ir padėti į šaldytuvą. Sviestą ištirpinti, sudėti cukrų ir gerai išmaišyti. Atvėsinti sviesto masę.
Kiaušinius gerai išplakti, plakant supilti sviesto mišinį, gerai išplakti.
Miltus sumaišyti su kakava ir druska ir suberti į kiaušinių – sviesto mišinį.
Į kepimo indą patiesti kepimo popierių. Pilti visa mase, ant viršaus sudėti visą baltą varškės masę ir pamaišyti mediniu pagaliuku kad viršus būtų marmurinis . Skardelę iškloti popieriumi ir pašauti kepti.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti apie 30-40 min. Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą