Reikia:
vištienos krūtinėlės su kaulu ar be jo
mango ir čili padažo ( būna pirkti maximoje ir didesniame prekybcentryje prie padažų)
česnako pagal skonį ( aš dėjau daug nes mėgstame aštriai)
vištienos prieskonių
Eiga:
Vištieną nuplauti , nusausinti ir pamarinuoti bent 2 dienas , kad būtų minkštutė ir skani .Kepti 180c apie 1 valandą , galbūt ilgiau , viskas priklauso nuo apskrudimo. Skanaus ...
vištienos krūtinėlės su kaulu ar be jo
mango ir čili padažo ( būna pirkti maximoje ir didesniame prekybcentryje prie padažų)
česnako pagal skonį ( aš dėjau daug nes mėgstame aštriai)
vištienos prieskonių
Eiga:
Vištieną nuplauti , nusausinti ir pamarinuoti bent 2 dienas , kad būtų minkštutė ir skani .Kepti 180c apie 1 valandą , galbūt ilgiau , viskas priklauso nuo apskrudimo. Skanaus ...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą