2014 m. rugsėjo 21 d., sekmadienis

Vištiena "Kinietiškai' su medumi



Labai paprastai ir labai skaniai . 

Reikia : 

500g vištienos file 
sojos 
Tempuros 
druska,pipiras 
Sweet Čili padažas
2-4 v.š. medaus

Daržovių : morka, šparaginės pupelės , svogūnas, česnakas 

Vištiena supjaustome juostelėmis . Pašlakstome soja, šiek tiek druskos ,pipirų ir išmaišome . 
Pasigaminame Tempura tešlą , sumerkiame vištienos juosteles į tešlą ir apkepame aliejuje kol gražiai paruduoja . 
Pasikepiname morką šiaudeliais , atskirai svogūną , apverdame šparagines pupeles .

Į keptuvę ( gilesnę ) sudedame vištienos juosteles, dedame 2 v.š. medaus ir maišome, kol išsilydo medus ir vištiena aplimpa medumi , tada sudedame daržoves ir gerai išmaišome kad viskas apliptų medumi , jei matote kad medaus mažokai , dėkite dar :) Per daug nebus . Įspauskite česnako skiltelę ir supilkite bent puse buteliuko Sweet Čili padažo, pakaitinkite ir valiooo :) valgome su ryžiais . Labai skanu ... 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą