2009 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

Vištiena kiniškame padaže


Reikės :

Kulšelių,blauzdelių ar sparnelių ,priklausomai ką mėgstate
Padažui(marinatui):
0,5 stiklinės pomidorų padažo aštraus
1/3 stiklinės raudono vyno
Čili miltelių ,česnako,pipirų,druskos česnakinės,baziliko,kario
1 v.š. vyno acto ir 1 v.š. sojos padažo


Eiga :

Vištiena apmerkti ,palaikyti šaltame vandenyje valanda ar dvi .Iš pomidorų padažo,vyno ,čili,česnako ir likusiu prieskonių bei acto ir sojos daryt padaža ,gerai ji suplakti ir užpilti ant nusausintos vištienos,ir taip ją marinuoti 6-12 valandų ,kad būtu kuo minkštesnė,marinuokite ilgiau .
Kepti orkaitėje 200c temp. maždaug apie 40-50 minučių kartu su bulvėmis ar tiekti su ryžiais ir salotomis .Skanaus ....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą