2009 m. birželio 26 d., penktadienis
Troškinti vištienos maltinukai
Reikės:
500gr vištienos faršo
3 riekutės batono mirkyto piene
vištienos prieskonių,druskytės,pipirų
1 kiaušinio
česnako skiltelės
Padažiui:
2 morkų
1 svogūno
1 paprikos
0,5 st, grietinėlės
krapų ,svogūnų laiškų
prieskonių (aš dėjau vištienos,čili,kalendros,pipiro,druskos)
Eiga:
Vištienos faršą suminkome su kiaušinių ,batonu mirkytu,prieskoniais ,ir formuojame kukulėlius,apkepame ikaitintuose riebaluose iš abiejų pusių.Tada susmulkiname svogūną,papriką,sutarkuojame morkas,pakepiname šiek tiek,ir sudedame i puodą ir daržoves ir kotletus,užpilame viska puodeliu vandens,patroškiname 20 minučių.Nusunkiame vandenuką jei liko,supilame grietinėlę,ir sudedame prieskonius pagal poreikiį. Tiekiame su bulvėmis,ryžiais ar bulvių koše ...
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą