2009 m. liepos 16 d., ketvirtadienis

Lietiniai su varške



Blyneliams:

1 kiaušinis
0,5 l pieno ( gal net daugiau)
1,5 st miltų
0,2gr druskytės
(masė kokio tirštumo turi būti manau žinote)

Įdaras:

0,5kg varškės riebesnės
cukraus pudros pagal skonį
cinamono taip pat,vanilino
1 kiaušinio trynys

Eiga:

Kepame blynelius,gavosi 10 blynų.Kiušinį su dryskyte išplakame,pilame pienuka ir dedame miltus ,viska gerai suplakame ,mikseriu ir leid\iame tešlai pastovėti bent 30 minučiu tada kepame blynelius.
Įdara darome kaip kam patinka,aš pertyniau varškę per sėtelį ,dėjau pudros,cinamono ir kiaušinio trynį (galima ir baltymą dėti apskirai suplakta,bet man asmeniškai taip nepatinka.)
Formuojame blynelius ir kepame įkaitintuose riebaluose,valgome su šviežiomis braškėmis,mėlynėmis ,galima ir su grietine :)
Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą