2009 m. lapkričio 24 d., antradienis

Meksikietiškas aštrus troškinukas


Nusprendžiau pabandyti kažką naujo,šiam patiekalui mintis kilo kai kavinukėje pietavome su mama , ir ji užsisakė kažką panašaus į mano gamintą troškinuką :) labai skanu,tik itą kartą dėčiau dar daugiau čili ir šviežaus,nedžiovinto .
Reikės:

500gr faršo
1 stiklinė balto vyno
1 raudona paprika
1 geltona paprika
1 indelis raudonų pupelių
1 indelis kukurūzų
1 indelis pomidrų padažo
3-5 skiltelės česnako
čili miltelių,raud.saldžios paprikos mitelių ,pipirų,druskos ...

Eiga:

Mėsą kepinti sausoje keptuvėje,atsiranda slysčių ir be riebalų,o ir riebalo pakanka iš mėsos,kai jau mėsa pabalusi (iškepusi) ją pertrinti bulvių grūstuvu nenukeliant nuo ugnies.Pilti puse vyno ir uždengus dangčiu kaitinti 15 minučių,tada sudėti smulkintas paprikas,supilti likusi vyną ir vėl kaitinti uždengus 15-20 minučių.Sudėti pupeles,kukurūzus,česnaką kapotą,prieskonius ir padažą,pakaitinti 10 minučių ir tiekti su ryžiais :) Labai skanu ...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą