2009 m. lapkričio 24 d., antradienis

Vištienos pjausnys su bruknių ir kriaušių padažu



Reikia:


2 vištos šlaunelių
mėgstamų prieskonių (naudojau: druskytę,pipirą,česnakinius prieskonius ir vištienos prieskonius,bei čili miltelius)
2 kiaušinių
krakmolo šiek tiek
šiek tiek lydito sūrelio be priedų,krapų
bruknių ir kriaušių padažo vištienai
riebalų kepimui

Garnyrui: bulvės,morkų salotos su česnaku ir majonezu

Eiga:

Šlauneles nukaulėti,ir tą mėsos gabalą pjauti pusiau,bet šiaip per didelis kepsnys gaunasi,būtina perpjauti,mano manymu.Suprieskoniuojam,plaikom šaldytuve pora valandų ,uždengtą su maistine plėvele.Imame mėsos gabalėlį,mirkom į kiaušinio plakinį ir krakmolą ,kepame įkaitintuose riebaluose.Baigiant kepti dedame po šaukštą sūrelio ant kepsniukų ir uždengę dangtį pakaitiname kol susilydo ,barstome krapukais ir viskas ,tiekiame kaip kam patinka ... Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą