Jei norite skanių,sultingų bulvių prie koteltų ar mėsytės,tai siūlau visada bulves dėti apačioje ant jų mėsytę . Tada bus liux,nereikia papildomai jokių riebaliukų,nes nuo mėsos ir taip jų privarva sočiai ,tik kai iškepa viskas,greit viską perdedame į stiklinį dubenį,kad nesigertų rebalai į bulves.
Faršo paruošimas:
1 morka msulkiai tarkuota
1 svogūnas tarkuotas
1 kiaušinis
3 v.š. grietinės
3v.š. manų kruopų
maltos mėsos prieskoniai,pipiras,druska ,sezamas ,sūris (galima ir be jo)
apie 1kg bulvių ,bulvių prieskonių ,kmynų šiek tiek ...
Skardą šklojame sviestiniu popieriumi,dedame smulkintas bulves ,jas apiberiame prieskoniais ir kmynais,ant viršaus dedame formuotus kotletukus,barstome sezamu ir uždengiame folija ,kepame 30minučių po folija 200 c. temp. atsidengiame pažiūrime bulvių kietumą,je kietokos vėl uždengiame ir kepame kol paminkštėja ,jau kai minkštos tik tada atidengiame apskrudinimui tiek bulvių tiek mėsytės ,ir jei norite sūrio dedate.Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą