2010 m. vasario 12 d., penktadienis

Šampane troškinta vištienos krūtinėlė

Taigi ,recepto istorija tokia kad liko šlekis šampano - išpilti gaila,gerti nesoni nes padūkęs,tai nusprendžiau ištroškinti mėsytę jame :)

O reikia apie 0,5kg vištienos krūtinėlės ,ją pjaustome kūbeliais ,dedame į keptuvę ,su šaukštu alyvuogių aliejaus ,uždengiame ir pakepiname kol vištiena pabaltuoja,tada pilame 0,5 st. šampano,uždengiame ir dar kaitiname apie 20 minučių ,tada nuimame dangtį, sudedame raud.papriką kūbeliais smulkintą ,ir paliekame ant lėtos ugnies,pagal idėja šampanas turi išgaruoti ,ir tik tada barstome mėgstamus prieskonius ( vištienai,persilado,piprų,raud.sald.paparika,čili miltelių) paskrudiname šiek tiek,na ir suberiame mėgstamą daržovių rinkinuką ,prieš tai jį apvirę (mano buvo su žirniukais,morkytėm,šparaginėmis pupelėmis ,ir kalafijoru) pakepiname viską kartu ir su ryžiais tiekiame . Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą