2010 m. spalio 15 d., penktadienis

Ruduokės tešloje

Grybų metas rudenėlis,kepame ruduokes tešloje,labai skanu tik negalima persivalgyti nes apkarsta burnoje ir tada jau ilgai šio gėrio nebesinori :)

Reikės:
200gr ruduokių
1 kiaušinis
sviestas
šiek tiek miltų,truputis druskos,pipiro,vandenuko,šaukštas grietinės

Eiga:
Ruduokes nuplauti švariai,ir pamirkyti vandenyje sūdytame apie 1 valandą. Nusausinti prieš kepant. kol jos mirksta galime pasiruošti tešlą iš kiaušinio,šaukšto grietinės,druskos,miltų ir virinto vandens. Taigi įkaitiname keptuvę,įdedame gabaliuką sviesto ir merkiame ruduokę į tešlą ,dedame į keptuvę. Taip ir kepame jas visas. Valgome karštas, su bulvėmis ar tiesiog vienas , labai skanu :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą