2012 m. gegužės 5 d., šeštadienis

Midijos česnakiniame grietinėlės padaže

Kas mėgsta jūros gėrybes tai tikrai patiks :) nesu didelė mėgėja gerybių bet visada smagu išbandyti kažką naujo , o midijos man labai skanios :) valgau jas vienas , arba su įvairiais naminiais padažais, jų yra begalės , štai vieną ir aprašysiu :)

Reikia:
400g midijų be kevaliukų
3-4sk.česnako
šaukštas sviestuko
pipirai,druskyte
česnakiniai pipirai,čiberžolė
100ml grietinėlės riebios (35proc)

Eiga:
Midijas apvirti sūdytame vandenuke ( 10min) . Nusausinti ir sudėti į keptuvę ant sviestuko, pakepinti.. Dėti kapotą česnaką , dar šiek tiek pakepinti ir tada pilti grietinėlę , prieskonius, kaitinti apie 15-20 minučių . Midijos tinka su kepinta duonyte , kurią patryniau gausiai česnaku :) Patiekalas tinkamas, pavasariniai bacilai užmušti :))) Skanaus ...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą