2015 m. sausio 9 d., penktadienis

Aštri pomidorienė su žuvimi ir krevetėmis


Reikia :
1skardinė (400g) pomidorų be luobelės
1 raudonas svogūnas
juostelė čili raudono
4  skiltelės česnako
400g mažų krevečių be uodegėlių
1 nedidelis lydekiukas
1 a.š. Indiškų prieskonių masės
1-2 a.š raudonų saldžių paprikų miltelių

svogūnų laiškai , kiti žalumynai , citrina,pipirai

Eiga:

 Pomidorus sutrinti blenderiu , kombaino kokteiline . Tuo tarpu pakepinti sukapotą svogūną su čili, saldžios paprikos milteliais , česnaku ir krevetėmis , sukrėsti į pomidorų tyre . Virtą žuvį nuimti nuo kaulo ir taip pat sudėti į puodą , užvirti. užvirus suberti smulkintus laiškus , indiškus prieskonius ir įspausti citrinos , žiupsnelis pipirų . Paverdame dar 5 minutes ir skanaus :) mes valgome su česnakiniu prancūzišku batonu , labai tinka !


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą