2009 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais ir sūriu



Reikės:
500gr vištienos file
200gr pievagrybių
majonezo helmanz
lydito sūrio ,gerai besilydančio
vištienos prieskoniu santa maria, druskos,pipirų
makaronų
svogūno
miltų
kefyro
3 kiaušinių
agurko,krapų

Eiga :

Mėsyte pamušti ,suprieskoniuoti druskyte ,pipirų,vištienos prieskoniais . Išplakti kiaušinius 2 ir volioti mėsyte i kiašini ir i miltu ,ir kepti ikaitintame aliejuje . Susmulkinti pievagrybius mažais kubeliais ,pakepinti aliejuje . Sutarkuoti sūrį.Supjaustyti žiedais svogūna ir išskaidyti i rinkius,suplakti 1 kiaušini ,dėti miltų,kefyro ir suplati tiršta vientisa masę,i ja merkti svogūnų rinkius ir dėti i al.ieju ikaitinta virti ,kol pasaidarys auksiniai .Iškeptus kepsniukus dėti i skarda padengta kepimo popieriumi ,ant jų negailėti kepintų pievagrybių,tada dėti šaukšta majonezo ,ištepti ir užbarstyti lydito sūrio :) kepti 180c temperatūrroje apie 15 minučiu . Tiekti su virtais makaronais ,ir svogūnų rinkaiis bei šviežiu agurku puošta krtapų šakele :) ant makoronų galima paberti kepintų pievagrybiu :) Skanaus ...

2 komentarai: