2009 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Žymusis "Tiramisu"


Reikės:
2 pakučiai Lady finger's sausainiukų (po 100gr)
1 didelis puodelis stiprios airiško kremo skonio kavos
4-5 valgomi šaukštai airiško kremo skonio sirupo
1 pakutis Dr.Oetker


500ml pieno
200gr Magija varškės deserto plombyro skonio
1 plyta juodojo kartaus šokolado




Eiga:

I virtuvinio kombaino dubeli supyliau pieną atšaldytą,sudėjau varškę desertinę,ir Dr.Oetker miltelius ,viska plakiau didelių greičiu ,kombaine apie 5 minutes. Masė gavosi pasakiško skonio tiesiog burnoje tirpo .Pirštelius mirkiau i airiško kremo skonio kavyte i ja imaišiau sirupo taipat airiško kremo skonio ,kiti imaiško kažko su laipsniais,čia jau kaip kam skaniau ir sausainėlius dėjau i tortinę ,viena šalia kito .Tada tepiau gardžiosios masės sluoksnį,ir vėl sluoksniavau pirštelius mirkytus , viršų užtepiau masės sluoksniu, papuošti galima kakavos milteliais kurie buvo prie Dr.Oetker miltelių masei , ir apiberti juodojo šokolado drožlėmis .Pabarstyti pabarstukais,na kaip fantazija leidžia :)
Susluoksniavus deserta laikome šaldytuve per nakti :)




Skanaus ...

5 komentarai:

  1. O kur tą mišinį rasti? Kiek maximose ir kitose žiūrėjau, neradau..

    AtsakytiPanaikinti
  2. RIMI tikrai yra :)ten išbandžiau daug visokių pugaminių , Karpatus , Tiramisu ir t.t.t visada būdavo ir yra, nes vakar mačiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kiek laiko pirštelius mirkyti kavytėje? Pagamintas pyragas gali būti valgomas tuoj pat ar reikia dar kiek palaikyti šaldytuve?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Juos tik pamerki ir iškart trauki nes jie tyžta labai , negalima sumerkti ir palikti :) Laikome šaldytuve per nakti .

    AtsakytiPanaikinti