2009 m. liepos 16 d., ketvirtadienis
Vištų kepenėlės
Reikės:
400gr vištienos kepenėlių
šiek tiek miltų ,kepenėlėms apvolioti
druskos ,pipirų ,riebalų kepimui
Padažui:
2 didelės morkos
1 didelis svogūnas
kuokštelis krapų
prieskonių patinkančių
grietinės riebios
Eiga:
Kepenėles nuplauti tekančiu vandeniu,nusausinti,apvolioti miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose,viena puse barstome druskyte,kita pipiriuku .Kepame uždengę dabgtį kol apskrunda (ant lėtos ugnies).
Morkas,svogūna pakepiname,dedame grietinės (galima ir grietinlės,tik tada gausis skystas padažas) suberiame prieskonius ir tada dedame kepenėles ir viska troškiname apie pusvalandį.Valgome su kuo tik jums skanu,ir su bulvėmis ir su duona,makaronais. Skanaus ...
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą