2010 m. balandžio 18 d., sekmadienis

Pangasijų sukinukai su rozmarinu

Mąsčiau kaip skaniai paruošti žuvį,nesinori kepti kaip visada taigi sugalvojau susukti ir perduti ją smeigtukais :) ir gan vykusi idėja ,nes žuvytę gan suspaudžiau ir ji troškinosi savo sultyse,gavosi lyg troškina ,apskrudusi žuvyte,tikrai patiko :)

Reikia:
0,5kg panagasijų file be odos
2 v.š. majonezo
persilado,citrininių žuvų prieskonių .druskytės labai nedaug,pipirų,rozmarino
garnyrui rinkitės kas jums priimtiniau,aš skrudinau bulves ,bet manau skaniausia būtų su kalmnu garintų daržovių ,o galbūt ir su šviežiomis būtų ne ką prasčiau :)

Eiga labai paprasta ,file pjaustome išilgai į 4 dalis ,gausis keturi ilgi gabalėliai ,dedame juos į dubelį ,tyepame majonezu ,orieskoniukai pagal skonį,ir vėl žuvis ir vėl majonezas,prieskoniukai na ir galiausia visa tai keliauja į šaldytuvą 1-2 valandoms .
Pasimarinavusią žuvytę sukame į ritinėlius ir smeigiame smeigtukais ,po 3 ritinėlius ,galite po 2 ar po kiek tik norite ... Manau būtų nebogai į tarpus kokių daržovių užverti ,arne ? :) beje prieš kepant dar rožmarino pabarsčiau ant viršaus.
Skardą išklojau folija ,sudėjau savio vėrinėlius na ir kepiau 200c apie 30 minučių ir dar 20 minučių 250c temperatūroje :) Skanaus ...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą