2010 m. birželio 20 d., sekmadienis

Braškės šokolade


Neapsakomai skanu :) o jei dar prie putojančio vyno taurės,tai mmm :)))
Reikia labai nedaug,juodojo šokolado,ir šviežių braškių ,geriausia naudoti nesenai skintas .Šokoladą ištirpdyti onelėje ( užkaisti indą su vandeiu į jį įstayti dar vieną indelį su šokolado gabaliukais ir kaitinti ol ištirpsta) tada imame braškes ir mirkome ,dedame ant sviestinio popieriaus ir į šaldytuvą porai valandų :) Skanaus ...

P.S : galite ir baltąjį ,ir pienišką ir juodąjį šokoladą derinti kartu :) bus dar skaniau ...








2 komentarai:

  1. Labai tinka romantiškam vakarui su mylimuoju, ar tiesiog mergaičių pasisedejimui. Šampanas iš ties labai tinka.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip,visiškai sutinku :) dar labai gražu būtų jei šias braškes ,tiksliau pačius galiukus pamerktume į baltąjį šokoladą :) čia aišku fantazijos reikalas ,galima ir su riešutais aplipinti,ir kokoso drožlėmis ir kas tik šauna į galvą :)

    AtsakytiPanaikinti