2010 m. spalio 11 d., pirmadienis

Obuolių puselės įdarytos riešutų mase

Šovė į galvą tokia mintis ir išbandžiau , viskas vyko labai greitai ,bet rezultatas nenuvylė,gavosi labai skaniai :) Išbandyti siūlau visiems :) Pamenu vaikystėje mama darydavo kažką panašaus tik nekepdavo ,ir be riešutų ,tiesiog obuolius išskobdavo ir su kondensuotu pienu į vidų sudedavo smulkintą obuolių masę su cinamonu ir valgydavome,būdavo nerealu :)

Reikės:
6 obuolių
1/3 indelio kondensuoto pieno
2 saujos migdolinių riešutų

Eiga:
Obuolius pjauname pusiau ,išskobiame vidų ,sudedame juos į skardą ant kepinių popieriaus. Į vidų dedame masę kurią gamina taip : sumalame riešutus ir sumaišome su kondensuotu pienu . Kepame obuolius 180c apie 30 minučių . Labai skanu , iškeptus obuolius aplieju šaukšteliu kondensuoto pieno ir pabarstau smulkintais riešutais :) Skanaus ...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą