Labai skanus, paprstas pusryčių pyragas , kai viskas pabosta ir norisi kažko naujo :) Pyrago apačia gaminta gal mano Daržovių pyrago receptą .Man ji primena kibinų tešlą šiek tiek , yra ganėtinai riebi.
Reikia:
260gr kvietinių miltų
100gr sviesto
druskos - žiups.
100gr grietinė (30% riebumo)
1 kiaušinis
Įdarui reikia:
400g varškės
1 kiaušinis
4-6 pundeliai šaldytų špinatų
druskos, pipirų
Eiga :
Pasigaminame pyrago pagrindą, išklojame skardą tešla, tolygiai , taip pat kraštus padarome aukštus . Gaminame įdarą, varškę, kiaušinį ir špinatus dedame į trintuvę, ir sutriname , dedame prieskonių ir masę pilame ant tešlos . Kepame 180c apie 40-50 minučių . Skanaus ...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą