2009 m. liepos 26 d., sekmadienis

Pamarinuotas,keptas karpis




Reikės:

1 kg karpio žuvies
2 v.š.majonezo
kaparėlio
žuvie prieskonių
3-4 sk. česnako
pipirų,druskos

Eiga:

Žuvį nuplauti,nusausinti,supjaustyti gabalėliais,galite išimti kaulus,arda su jais kepti,aš kepiau su kaulu nes tada žuvis nebūna tokia sausa. Paprieskoniuojame ,dedame majonezo ir para ir net daugiau laikome šaldytuve.Kepame 220c temp. apie 40 minučių ,po folija ir dar apskrudiname pagal poreikį nuėmus folija.Kepiau su bulvėmis,jas užšlaksčiau likusiu padažu nuo žuvies (marinatu) tai buvo labai skanios,sultingos,prieskoningos galima ir su ryžiais tiekti,manau ir labai skanu būtu .Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą