2010 m. gruodžio 18 d., šeštadienis

Viščiukas TABAKA

Lengvai pagaminamas, labai snakus ir sultingas viščiukas :) Kadangi mano vištelė naminė tai ėmiau tik puse jos , nes labai jau didelė , maždaug 1 kg viščiukui paruošimui bus reikalingi produktai kurie surašyti žemiau.Receptas buvo imtas iš laidos "Skonio reikalas" .
Reikia:
1kg viščiuko
1 galvos česnako
1-2 citrinos
druska, pipiras

Eiga:
Viščiuką nuplauname, sukapotą česnaką įtriname į jį , padruskuojame,papipiriname ir tada išspaudžiame citrinos sultis ant mūsų viščiuko ,gerai įtriname ir marinuojame šaldytuve 2-3h, bet geriausia per naktį.Kepame apie 1-1,30val. orkaitėje kuri įkaitinta iki 180c , pabaigome padidinu iki 220c kad apskrustų vištytė greičiau.Labai paprasta ir labai skanu :) prie vištytės galite kepti bulves, ir skaniausia su marinuotomis daržovėmis, liux .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą