Dar vienas bandymas su cannelloni makaronais :) tik šį kartą ne mėsytė o varškytė viduje . Labai skanu .
Reikia:
1 pakelio cannelloni makaronų ( naujojau Lubella)
2,5 pakelio varškės liesos
1 didelis kiaušinis
2-3v.š. grietinės
6 pundeliai špinatų (šaldytų)
druska, pipiras , mėgstamos žolelės
Eiga:
Pirmiausia ruošiame varškę , pertriname su kiaušiniu ,prieskoniais , dedame grietinę ir atšaldytus špinatus. Masę gerai išsukame ir dedame mažu šaukšteliu į makaronus , prieš tai makaronų neapverdu , dedu į nevirtus. Prikištus makaronus dedame į skardą ar indą kuriame kepsime .
Ruošiame padažą kuriuo užliesime cannelloni :)
Reikia:
0,5l pieno
1v.š. miltų su kaupu
50gr. sviesto
druskytė ,muskatas
Eiga:
Keptuvėje išlydome sviestą , pakepiname miltus , pilame pieną , užviriname ištisai maišant ir sidedame prieskonius, apliejame padažu cannelloni ir uždengę folija kepame 180c temperatūroje apie 40 minučių , tada nuimame foliją ir dar pakepame apie 20 minučių .
Aš kepiau stikliniame inde su dangčiu , labai patogu . Dar vienas pastebėjimas kad viršutiniai makaronai būna kieti kartais , tai juos tiesiog apverčiu , pavartau kelis kart . Tada suminkštėja :) Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą