2011 m. lapkričio 4 d., penktadienis

Greituko mišrainė su kepta duonyte

Reikia :
plikytos duonos
pupelių virtų
1 didelės galvos svogūno
majonezo, pipirų, druskos ir aliejaus kepimui



Eiga:
Labai paprastute mišrainė . Duonytę kūbeliais susmulkiname, kepiname įkaintintuose riebaluose , iškepus duonytei sukapojame svogūną ir jį taip pat pakepiname , tada duoną, svogūną ir pupeles sumaišome su majonezu , druskyte ir pipirais . Tiekdami ant stalo mišrainės viršų galima pabarstyti parmigiano sūriu, labai skanu :) Skanaus ...

2 komentarai:

  1. Labai skani misrainyte, tik as dar smulkiais kubelais ipjaustau fermentinio surio :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jo , čia labai paprasta , bet kai turiu laiko aš gaminu kitokia , su sūriu , krabų lazdelėmis, kukurūzais , ir daug česnako, tai mmm ... dingsta nuo stalo labai greit , švenčių metu mėgstamiausia šeimos :)

    AtsakytiPanaikinti