Paprastas ir labai skanus , nemėgstu sausų pyragų kurie stringa gerklėje, o šitas drėgnas , purus ir labai skanus :)
Reikia:
2 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
130 g sviesto
2 stiklinės miltų
130 g sviesto
0,5st kefyro
5 obuoliai
1 st cukraus
druska, pagal skonį
vanilinis cukrus
1 a. šaukštelis kepimo miltelių arba sodos
1 a. šaukštelis kepimo miltelių arba sodos
Eiga:
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. Supilkite kefyra ir viska išplakite .
Abi mases supilkite į vieną dubenį, įmaišykite ištirpintą sviestą ir labai gerai išsukite.
Įmaišykite obuolius į tešlą.
Įklokite į skardą sviestinį popierių ir sukrėskite obuolių pyrago tešlą.Ant viršaus papuoškite neluptais obuolias ir pabarstykite šaukštu cukraus ir cinamonu.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 50-60min.
kiek gramu miltu?
AtsakytiPanaikintiEch , praleidau miltus :) 2 stiklinės .
AtsakytiPanaikinti