2016 m. balandžio 27 d., trečiadienis

Energy Diet sveikesnė mityba

Šiomis dienomis tikrai turime didelį pasirinkimą maisto produktų , papildų ir visko ko tik geidžia širdis . Šiandien papasakosiu ,kaip prieš 3 metus susidomėjau šiuo maistu ir įtraukiau į savo meniu Energy Diet .


Šis produktas atkeliavo iš Prancūzijos , jam jau daugiau nei 20 metų , todėl nieko nebijodama ir nedvejodama išbandžiau ir aš . Aišku visiems kils klausimas kas tai ? kodėl būtent Energy Diet ... Labai aiškus ir trumpas atsakymas, tai sveika ir subalansuota mityba , vienoje porcijoje yra viskas ko mums reikia mūsų organizmui , tai baltymų, riebalų, angliavandenių, vitaminų, mineralų.O pirmiausia ,tai ne papildas o maistas , kuris tikrai vis sparčiau atkeliauja pas mus , tikiu kad greitu laiku vis daugiau žmonių taip maitinsis .
Energy Diet turi gerą įsisavinimą , šių produktų sudėtyje esantis fermentų kompleksas pagerina virškinimą ir padeda pilnai įsisavinti maistą. HD | High Digestibility – geras virškinamumas.Sotumo efektas ,baltymai ir pakankamas kiekis ląstelienos – maistinių skaidulų – garantuoja sotumo jausmą. Kas visiems labai aktualu , tai mažas kaloringumas .
Energy Diet produktus naudoja įvairūs žmonės , nuo namų šeimininkės iki skubančio studento ar net politiko .Sportuojantiems padeda išlikti geroje formoje, o tiems kas turi viršsvorį vartoja jį pagal sudarytą programą.
Dar labai svarbu , tai jog norit pavalgyti reikia tik kelių minučių suplakti kokteiliui .Puikiai tinka skubantiems , manau tai puikus pasirinkimas nemėgstantiems valgyti kavinėse . Šis kokteilis suteiks jėgų ,apsaugos skrandį , pašalins irzlumą , suteiks žvalumo. 
Štai taip atrodo mano atsargos :) 
Mėgstantiems pavalgyti , tikrai nėra ko nerimauti , nes Energy Diet siūlo saldžius kokteilius , sriubas, omletą , kepsnelius , bulvių piure ir net krem briule :) ar dietinės kavos su vaisių batonėlių .
Aš nesu apsėsta šio maisto ir neiškeičiau jo į įprastą maistą  , tiesiog vieną karta dienoje valgau Energy Diet , žinoma būna išimčių kelionėse arba skubant , tada valgau tiek kiek reikia . Esu moteris kuri nori sau patikti , mano rezultatas nuotraukoje apačioje , štai dėl ko verta stengtis :) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą