2009 m. spalio 3 d., šeštadienis
Moliūgainis su džiovintais vaisiais
Reikia:
500gr moliūgų masės
2kiaušiniai
0,5st. aliejaus
1,5 st. cukraus (pagal skonį siūlyčiau dėti,aš dėjau tik stikline)
3st. miltų
2 a.š. kepimo miltelių
džiovintų vaisių pagal skonį ( dėjau abrikosus ir razinas)
gliaudytų saulėgrąžų viršaus pabarstymui,galima ir riešutų
Eiga:
Tarkuotą moliūgą smulkia tarkyte dedame i dubenį,mušame kiaušiius,pilame aliejų,cukrų,į miltus įmaišome kepimo miltelius ir atsargiai viską įmaišome į masę.Leidžiame 10 minučių tešlai pastovėti,pribręsti,tada suverčiame ją (puse masės) į įndą kepimui,kuris išklotas kepinių popieriumi,dedme smulkintus vaisius,riešutų galima dėti smulkintų,užliejame likusia mase,išlyginame ir barstome saulėgrąžomis.Kepme 200c temp. apie 50 minučių ,labai skanus pyragas. Ypač šaltas :) Skanaus ...
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
sita kepsiu kai po siandienos dvieju moliuginiu pyragu neliks nei vieno :)))) na vienas keliaus i darba kolegoms...otada imsiuosi kepiniu vel :)atrodo skaniai ir net skoni atsimenu pas kazka valgiau :)))
AtsakytiPanaikintimes kepėm,kepėm kol atsivalgėm :) labai skanus,lengvas ,greitas ,dabar kepsiu pagal tavo pakeitimus,noriu pabandyti,manau ir labai skanu :)
AtsakytiPanaikinti