2009 m. spalio 3 d., šeštadienis
Vištienos šnicelis su pievagrybių padažu
Reikia:
500gr vištienos faršo
0,5 st. džiūvėsių maltų
1 didelis kiaušinis
2-3 v.š. grietinės
kapoto svogūno maža galvutė
pipirų,druskos,mėsos prieskonių
Eiga:
Visa tai suminkome,leidžiame kelias minutes masei pabrinkti,ji tampa kietoka tokia,nereiktų nusigąsti,tiesiog džiūvėsiai išbrinksta.Tada vilgome rankytes į vandenuka ir darome šniceliukus,šiaip reikia labai plonus juos daryti,aš skubėjau tai dariau netukius jau plonus ir pailgus kaip kotletukus beveik ....
Padažas :svieste pakepinti pievagrybius,ir svogūniuka,tada sudėti kapotą česnako skiltelę,dėti pipiriukų,druskytės ir pora šaukštų riebios grietinės (naudojau dvaro) jei mėgstate dėkit grietinėlę,bet man asmeniškai nelabai,kitam padažui tai ok,bet su grybais ,nelabai tinka . Skanaus :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą