Reikia:
kiaulienos kumpio
šviežių morkyčių
špinatų lapų
lydito sūrio
prieskonių
laukinių ryžių
raudonas svogūnas
Eiga:
Kiaulieną supjaustyti nemažais gabalais,išmušti ir suprieskoniuoti .Palaikyti pora valandų kad prieskoniai įsiskverbtų į mėsytę .Imame gabalėlį mėsos, barstome tarkuotą sūrį ,dedame morkyte apvirtą ir susmulkintą ,svogūną kepintą ,špinatų lapų taip pat smulkintų ,sulankstome kaip mokame ir perveriame 2 mediniais smeigtukais . Dedame į įkaitintus riebalus ,apkepame iš visų pusių,tiekiame su laukiniais ryžiais. Paprasta ,greita skanu .
kiaulienos kumpio
šviežių morkyčių
špinatų lapų
lydito sūrio
prieskonių
laukinių ryžių
raudonas svogūnas
Eiga:
Kiaulieną supjaustyti nemažais gabalais,išmušti ir suprieskoniuoti .Palaikyti pora valandų kad prieskoniai įsiskverbtų į mėsytę .Imame gabalėlį mėsos, barstome tarkuotą sūrį ,dedame morkyte apvirtą ir susmulkintą ,svogūną kepintą ,špinatų lapų taip pat smulkintų ,sulankstome kaip mokame ir perveriame 2 mediniais smeigtukais . Dedame į įkaitintus riebalus ,apkepame iš visų pusių,tiekiame su laukiniais ryžiais. Paprasta ,greita skanu .
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą