Receptas paimtas iš žurnalo JI
Reikia:
360g sausainių ( naudojau Selga Irish cream)
200-300g įvairių riešutų ( naudojau tik lazdynų)
120g sviesto
1 skardinė Rududu
Eiga :
Rududu ir sviestą bent pusdienį palaikyti kambario temperatūroje, kad nebūtų sušalę.
Sausainius sutrupinti ,sviesta įstatyti į vandens vonelę trumpam ir sumaišyti su Rududu , jei Rududu sunkiai maišosi ir gan tirštas drąsiai dėkite į mikro bangų krosnelę , arba vandens vonelę kol suminkštės ir galėsite lengvai sumaišyti su sviestu .
Gautą masę pilti ant sausainių , taip pat sudėkite kapotus riešutus, galite juos prieš tai pakepinti . Viską gerai išmaišome, dedame į formą , ar ant maistinės plievelės, susukame ir paliekame šaltai . Skanaus ...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą